Dankzij deze zomerbaantjes kan jij doen wat je wilt tijdens je vakantie

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat je straks ein-de-lijk kan ontspannen. Geen stress meer voor examens, tentamens of saaie essays die je moet schrijven. En als je een beetje geluk hebt, staat er ook nog een vakantie op de planning om ultiem te kunnen genieten van jouw vrije tijd. Tenminste…

Om écht te kunnen genieten, heb je wel wat geld nodig natuurlijk. En met al die vrije dagen is het makkelijker om geld uit te geven dan het te verdienen. Maar je wilt natuurlijk niet je lekkere vrije dagen opgeven voor een saai vakantiebaantje. En daarom hebben we de leukste zomerbanen opgezocht, waar je ook nog eens prima bij kan verdienen!

1. Strandtent

Lig jij het liefst de hele zomer aan het strand, maar wil je toch een beetje geld verdienen? Ga dan bij strandtenten werken! Het is keihard werken, want de terrassen zitten vaak bomvol als het ook maar een béétje mooi weer is. Zie dat als een voordeel: hoe meer mensen, hoe meer fooi jij kan verdienen! ;-)

 

bron: Flickr/kattebelletje

 

2. Werken in het buitenland

Dit zijn natuurlijk twee vliegen in één klap. Je verdient geld, én kan genieten van het mooie weer in het buitenland. Zo ben je gewoon een beetje vakantie aan het vieren terwijl je werkt: ideaal. In veel landen zijn ze vaak op zoek naar jongeren die in het entertainmentteam willen werken, maar je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een vacature om als au-pair te werken. Een mooie ervaring waar je zeker veel aan hebt!

 

3. Administratief medewerker

Wil jij graag je cv aanvullen, dan is het een goede optie om een vacature te zoeken voor administratief medewerker. Veel bedrijven kunnen in de zomerperiode wel een helpende hand gebruiken en meestal betaalt dit ook nog eens aardig goed.

bron: Pexels

 

4. Promotiewerk

Heb je geen zin om ergens aan vast te zitten in de zomer en bepaal je liever zelf wanneer je gaat werken? Dan is promotiewerk een goede oplossing voor je. Vaak bepaal je zelf wanneer je gaat werken en kan je kiezen voor dingen die jij echt leuk vindt om te doen. Beetje krap bij kas? Dan plan je jezelf gewoon wat meer in!

 

5. Mysterie shopper

Is shoppen jouw grootste hobby en vind je het niet erg om wat dingen uit te testen? Meld je dan aan als mysterie shopper! Je gaat verschillende winkels of café’s langs om te checken of de medewerkers echt wel zo klantvriendelijk zijn. Shoppend je geld verdienen, klinkt als een droombaan.

 

6. Werken in een pretpark

In de zomerperiode zijn pretparken vaak mega druk. Alle ouders met kinderen willen natuurlijk een lekker dagje weg en wat is er beter dan pretparken? En niet alleen voor kinderen, want pretparken zijn voor iedereen natuurlijk fantastisch. De drukte betekent wel dat de pretparken vaak wat extra hulp kunnen gebruiken. Er zijn vaak verschillende klusjes te doen, zoals in de horeca, kaartverkoop bij kassa’s, schoonmaken of werken in een animatieteam.

 

 bron: Pexels


Reacties


Er zijn nog geen reacties in deze discussie

Laat een reactie achter

De reactie kan niet leeg zijn
Ondersteunde BBCode: [b]vet[/b], [i]cursief[/i], [u]onderstreept[/u], [url=http://my-link.com]link[/url], [post]123[/post]Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: