Meivakantie Tips

7 dingen die je in de Meivakantie kunt doen zodat je je niet stierlijk verveelt

Eindelijk lekker een weekje vrij van school? Dan wordt het hoog tijd je dagen zinnig te besteden. En met zinnig bedoelen we: leuk en betaalbaar. Weet je (nog) niet zo goed hoe je je dagen moet gaan vullen? Lees dan onze tips hieronder. Enjoy your holiday!

 

Ga een boottocht doen in een stad die je nog niet kent              

Maakt het uit dat je er dan uitziet als een toerist? Natuurlijk niet! Super leuk om op die manier een stad te ontdekken, right? En mocht je geen studenten ov-kaart hebben, koop dan bijvoorbeeld hier een goedkope dagkaart voor de NS (http://www.ah.nl/ns), zodat je niet met een lege portemonnee aankomt.

 

Leer monteren, Photoshoppen, gitaar spelen of fotograferen via YouTube

Op YouTube kun je werkelijk waar alles (!) leren. Helemaal gratis. Kun jij de volgende verjaardag mooi opscheppen over je nieuwe skills.

 

Nieuwe sporten uitproberen

Voor als je niet zo fanatiek bent is het smoesje: ‘geen tijd’ in ieder geval niet van toepassing deze week. Ik snap dat hardlopen niet zo leuk is, maar waarom ga je niet eens een keer hoelahoepen, waterfietsen of longboarden? Vet leuk om samen met vrienden te doen en ook nog super goed voor je.

 

Bevrijdingsfestivallen

5 mei moet je natuurlijk naar een festival gaan. Over het hele land zijn podia te vinden waar je lekker kan hangen en vaak ook je eigen eten en drinken mee kan nemen (scheelt weer!). En waarschijnlijk wordt het ook nog eens lekker weer. Check hier waar alle festivals plaatsvinden. (http://www.bevrijdingsfestivals.nl/)

 

Ga budget shoppen op de IJhallen

Het eerste weekend van mei is het weer raak hoor! Leuke dingen shoppen voor weinig geld, misschien wel voor de restyling van je kamer (link naar vorige artikel)? Je kunt natuurlijk ook je eigen zolder overhoop halen en dik geld verdienen door zelf een kraampje te huren. Check voor meer info de website! (http://ijhallen.nl)

 

Rotklusjes = een leeg hoofd

Oké: als je je écht verveelt wordt het misschien eens tijd om je kledingkast uit te zoeken (voor op de IJhallen ;-)), je kamer op te ruimen óf om je telefoon of laptop helemaal leeg te maken. Ben je aan het einde van je vakantie in ieder geval helemaal zen omdat je zoveel rust in je kop hebt!


Reacties


Er zijn nog geen reacties in deze discussie

Laat een reactie achter

De reactie kan niet leeg zijn
Ondersteunde BBCode: [b]vet[/b], [i]cursief[/i], [u]onderstreept[/u], [url=http://my-link.com]link[/url], [post]123[/post]
Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: