Citytrip in eigen land: deze steden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem hebben we ondertussen wel gezien. Je kent de winkels daar en je loopt altijd de vertrouwde straatjes in. Nou kun je natuurlijk wel de ‘geheime’ of aparte straatjes opzoeken, maar wat misschien nog leuker is, is een hele nieuwe stad! In een nieuwe stad weet je vaak niet zo goed welke straatjes je in moet gaan, dus eindig je altijd op leuke plekken met winkels die je misschien nog helemaal niet kent.
Bijvoorbeeld in een van deze steden:

1. Maastricht

Als je naar het zuiden van het land gaat, is Maastricht een niet-te- missen stad. Hier zijn grote én kleine winkelstraten, knusse steegjes en allerlei boetiekjes. Elk gebied heeft zijn eigen specialiteit. Leef je uit!

Bron: Giphy

2. Tilburg

Een ding is zeker: shoppen in Tilburg is niet saai. Je komt tijdens je trip verschillende artistieke dingen tegen zoals muurschilderingen en gedichten. Tilburg is daarnaast een bruisende studentenstad met heel veel leuke winkeltjes.

3. Den Bosch

Bossche bollen en shoppen? Wat wil je nog meer?! Als je uitgewinkeld bent, zijn er genoeg leuke cafeetjes waar je kunt genieten van zo’n heerlijke Bossche bol terwijl je bijkomt.

Bron: Giphy

4. Breda

Breda zit niet alleen vol leuke winkels en cafés, je kunt er als museumliefhebber ook prima je tijd verdoen. Bijvoorbeeld in Museum Of The Image, waar je allerlei mooie foto’s kunt vinden.

5. Groningen

In Groningen vind je veel leuke winkeltjes, je kunt er voor alles terecht. Van aparte vintage kleren tot de nieuwste, hipste schoenen: het is er allemaal. Gelukkig zijn er ook genoeg terrasjes om op uit te rusten als je je helemaal suf hebt geshopt.

Bron: Giphy

6. Roermond

Roermond is ideaal voor een regenachtige dag, het heeft namelijk een overdekt winkelcentrum. Natuurlijk zijn daarbuiten ook genoeg winkels te vinden, maar die zitten verspreid door de hele stad, dus trek goede stappers aan ;).

7. Arnhem

Je zou het misschien niet denken, maar Arnhem wordt zowaar een ‘modestad’ genoemd. In het ‘Modekwartier’, maar ook in de rest van het centrum, kunnen shoppers goed terecht. Er zitten grote vertrouwde ketens, maar ook winkels van zelfstandige, lokale ondernemers.

Bron: Giphy


Reacties


Er zijn nog geen reacties in deze discussie

Laat een reactie achter

De reactie kan niet leeg zijn
Ondersteunde BBCode: [b]vet[/b], [i]cursief[/i], [u]onderstreept[/u], [url=http://my-link.com]link[/url], [post]123[/post]Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: