10 vakantiebestemmingen ideaal voor arme studenten

 

Op vakantie gaan is natuurlijk nooit echt goedkoop. Maar omdat bij jou het geld niet op je rug groeit (je bent toch zeker Sinterklaas niet), hebben wij tien ideale plekken voor een budgetvakantie bij elkaar gezocht.

 

1. Kroatië

Eten en alcohol is erg goedkoop hier. Aan de kust zijn er heel veel mooie stranden, ik bedoel, kijk naar dat water! Bovendien is het mogelijk om met z'n twaalven in een villa mét zwembad te verblijven voor 20 euro per persoon per nacht.

 

2. Kraków, Polen

Het is schoon, veilig en je kunt er heel veel cultuur snuiven. Maaltijden kosten minder dan vijf euro en ook belangrijk: het bier is er goedkoop!

 

3. Marrakech, Marokko

Marokko is adembenemend en een driegangenmenu in de medina kost minder dan 20 euro... Bovendien zijn er hostels waar je voor maar zes euro per nacht kan overnachten. Inclusief vriendelijk personeel en ontbijt. :)

 

4. Praag, Tsjechië

In Praag heb je het gevoel dat je in een sprookje met goedkoop eten en drinken rondloopt.

 

5. Macedonië

Het is hier moeilijk om maaltijden te vinden die boven de zes euro zijn. Bovendien kan je hier in de zomer feesten op het strand. Verborgen onder kliffen draaien dj's in super goedkope barren.

 

6. Guatemala

De meeste hostels zijn tien euro per nacht, of zelfs minder. Verder is dit land gewoon prachtig. Goede plek om Spaans te leren!

 

7. Vietnam

Ja, het ticket ernaartoe is wat duurder, maar je geeft daar bijna niks uit. Je kan bijvoorbeeld vers eten op straat voor een euro kopen. De stranden zijn zo mooi en de inwoners zijn heel gastvrij.

8. Umpqua Hot Springs, Verenigde Staten

Hetzelfde geldt voor deze, het ticket is misschien wat duurder, maar kamperen in dit gebied is gratis! Oh, en hadden we al gezegd dat het hier niet normaal mooi is?

 

9. Curaçao

Als je in een goedkope Airbnb blijft, ben je de hele vakantie goedkoop uit. Boodschappen zijn daar namelijk ook niet duur! Bovendien kan je hier snorkelen en zijn de locals super vriendelijk.

10. Portugal

Voor iets meer dan 700 euro kan je hier voor drie weken blijven in een appartement. Portugal heeft veel te bieden én is relatief dicht bij huis.

 

Bron: Ondertussen.nl

 

 


Reacties


Er zijn nog geen reacties in deze discussie

Laat een reactie achter

De reactie kan niet leeg zijn
Ondersteunde BBCode: [b]vet[/b], [i]cursief[/i], [u]onderstreept[/u], [url=http://my-link.com]link[/url], [post]123[/post]
Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: