Dance Experience 24 januari 2017

Dance Experience: show je dance skills in deze gratis workshop!

Heb jij zin om eens lekker los te gaan op muziek? Of om gewoon eens iets nieuws te proberen? Schrijf je dan nu in voor deze eenmalige kans om gratis mee te doen aan de Dance Experience.

Goodtoknow Zwijndrecht organiseert in samenwerking met Macau Sports speciaal voor alle middelbare scholieren de Dance Experience. Deze dansgame wordt met 30 personen tegelijk gespeeld op een groot scherm van 3 bij 2 meter. Op de maat van de muziek volg je de pijlen op het scherm. Zodra deze bovenin het vakje verdwijnen, moet je deze stap uitvoeren op de dansplaat. De dansplaat beschikt over de vier pijlen die ook op het scherm voorbij komen. Zodra je deze moves goed uitvoert, verdien je punten. Je score kun je real time volgen op het grote scherm.

Waar?              Loket Zwijndrecht, Laurensvliet 2R

Wanneer?       24 januari 2017

Hoe laat?         17:00 tot 18:00

Geef in het onderstaande contactformulier je naam, middelbare school en leeftijd door. Zodra je inschrijving verwerkt is, ontvang je een bevestigingsmail.

Kom lekker meedansen en laat ons je dabs, ritme, conditie en reactievermogen zien!

 

Tot dan! G2K Sportcoach Luc

Aanmelden Dance Experience 24 januari

 


Reacties


Er zijn nog geen reacties in deze discussie

Laat een reactie achter

De reactie kan niet leeg zijn
Ondersteunde BBCode: [b]vet[/b], [i]cursief[/i], [u]onderstreept[/u], [url=http://my-link.com]link[/url], [post]123[/post]Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: