Help! Hij wil meer dan ik.

Superverliefd ben je. Tien keer per dag check je je telefoon of hij je een berichtje heeft gestuurd of online is. Wanneer je hem ziet krimpt je maag samen en weet je niet of je moet lachen of weg moet rennen.

Knetteren

En dan zijn jullie samen. Alleen. De lucht lijkt te knetteren van de spanning. Je wilt dat hij jou net zo leuk vindt als jij hem. Jullie zoenen. Hij trekt je dichterbij. Je hart bonst en het voelt leuk en eng tegelijk. Maar dan... gaat hij ineens wel erg snel. Je weet eigenlijk niet of je het wel wil maar je vindt het moeilijk om dat te zeggen. Wat als hij je een tutje vindt of je uitlacht?

Heel erg veel meisjes komen op een bepaald moment in een dergelijke situatie terecht. Wat doe je dan? Ga je door? Zeg je dat hij moet stoppen?

Liefde is...grenzen respecteren

Laat het duidelijk zijn: iemand die jou écht leuk vindt, zal nooit iets zal doen wat jij niet wilt. De enige manier om daarachter te komen is door ‘nee’ te zeggen. Je kunt dat op een hele vriendelijke manier doen, maar wees wel duidelijk. Geef aan dat je het te snel vindt gaan en dat je hem heel erg leuk vind, maar liever wacht met die volgende stap. Het maakt niet uit of dat is na de eerste zoen of het moment dat je bh al op de grond ligt. Je hebt het volste recht je grenzen aan te geven.

Als hij daarna toch doorgaat of je op een andere niet serieus neemt, moet je je ernstig gaan afvragen of deze persoon wel zo leuk is als hij lijkt. ‘Nee’ betekent namelijk ALTIJD ‘nee’. Iemand die dat niet respecteert geeft daarmee eigenlijk aan dat hij jou niet respecteert. Elke vorm van seks of intimiteit moet voor beide partijen leuk en lekker zijn.

Langere remweg

Stoppen wanneer iemand ‘nee’ zegt is normaal; doorgaan niet. Jongens hebben echter nog wel eens de neiging, vaak meer dan meisjes, om zich een beetje te verliezen in het moment. Soms gaan ze dan te snel en vinden het lastig om direct te stoppen. Dat wil niet direct zeggen dat je te maken hebt met een heftige ‘me-too’ situatie, maar wel dat je duidelijk je grens moet aangeven. Een ‘good-guy’ zal misschien even moeten zuchten, maar zal je nooit dwingen iets te doen wat je niet wilt. Ze hebben gewoon een iets langere remweg.

PS: Als je duidelijk hebt aangegeven dat je iets niet wilt en de ander gaat toch door, dan is het tijd om direct weg te gaan! Ga eventueel even met je telefoon naar het toilet en bel een van je ouders of een vriendin om je op te komen halen.


Reacties#185 Guest

lening! lening!! lening!!!Bent u op zoek naar een gerenommeerde en erkende particuliere lening bedrijf dat leningen voor kans verstrekt.Wij bieden alle soorten van leningen in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke leningen, autoleningen, hypothecaire leningen, studentenleningen, zakelijke leningen, investeringskredieten, consolidatie van de schuld en veel meer.Heb je door afgewezen banken en andere financiële instellingen?Heeft u een consolidatie lening of een hypotheek nodig? Kijk niet meer als we hier zijn om al uw financiële problemen een ding van het verleden.We lenen fondsen aan particulieren en bedrijven die financiële hulp tegen een tarief van 2% nodig.Geen Sofinummer nodig is en geen credit-check nodig, 100% gegarandeerd.Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare en ondersteunende hulp bieden en we zullen blij zijn om u te bieden een lening.Stuur ons dan een e-mail naar: (amandaafredoloan42@gmail.com) toe te passen voor een lening

Laat een reactie achter

De reactie kan niet leeg zijn
Ondersteunde BBCode: [b]vet[/b], [i]cursief[/i], [u]onderstreept[/u], [url=http://my-link.com]link[/url], [post]123[/post]Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: