Deze video geeft je direct een energieboost

Stop met wat je aan het doen bent! Deze video gaat je instant een enorme energieboost geven. Na het bekijken spring je van de bank af om NU te gaan vlammen. Geloof me, dit is de meest inspirerende video die je deze maand gaat zien. Mocht je willen weten wie die kerel uit de video is, onder de video iets meer informatie.


Gary Vaynerchuk is een immigrant uit Wit-Rusland, die het helemaal heeft gemaakt in de VS. Hij bouwde de wijnwinkel van zijn vader in vijf jaar uit tot een online wijnwinkel met een omzet van $60 miljoen en in de afgelopen zes jaar bouwde hij vanuit het niets een reclamebureau op met inmiddels 750 werknemers en een omzet van over de $100 miljoen. Gary is naast een superenergieke ondernemer, schrijver van een reeks bestsellers en over de hele wereld een veelgevraagd spreker. Sinds een jaar legt hij zijn leven vast met de dagelijks vlog DailyVee.

 

Bron: ondertussen.nl


Reacties


Er zijn nog geen reacties in deze discussie

Laat een reactie achter

De reactie kan niet leeg zijn
Ondersteunde BBCode: [b]vet[/b], [i]cursief[/i], [u]onderstreept[/u], [url=http://my-link.com]link[/url], [post]123[/post]Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: