6 geniale Sinterklaas cadeautjes waar je iedereen blij mee zult maken

Nog maar een paar nachtjes slapen en Sinterklaas en zijn pieten staan alweer voor de deur - als je geluk hebt. Waarschijnlijk zullen er velen Sinterklaasavonden gevierd worden deze week en daar horen natuurlijk ook cadeautjes bij! Of je nou een uitgebreide pakjesavond hebt of een zenuwslopend Sinterklaas spel met je vrienden, het blijft een gezellig feest. Ben jij nou iemand die het altijd moeilijk vindt om cadeaus te kopen en loop je daardoor uren in de stad rond? Let dan even op, want van deze cadeaus wordt iedereen blij en ze kosten gelukkig geen godsvermogen. Win-win dus:

1. Bak iets lekkers
Zelfs als je helemaal niet handig bent in de keuken, valt er heus wel íets lekkers te maken. Wat dacht je van heerlijke pindarotsjes? Je smelt wat chocolade, gooit pinda’s erdoor en laat het afkoelen op een stukje bakpapier. Degene die dit cadeau krijgt, zal er zeker weten blij mee zijn.

 bron: Flickr/Peter Gerdes

2. Geef een cadeaukaart
Het voelt misschien als een niet zo leuk cadeau om te geven, maar daar kun je natuurlijk zelf verandering in brengen. Als je het leuk inpakt, is het namelijk wél leuk om te geven. Wat dacht je ervan om de kaart in een ballon te stoppen, die de ontvanger dan kapot moet maken om bij te kaart te komen? Of maak zelf een mooi doosje, die je dan natuurlijk inpakt met sinterklaarpapier.

3. Telefoonoplader
Niemand kan meer zonder z’n telefoon tegenwoordig en hoe chill is het als je zo’n handige oplader krijgt? Het is vaak niet eens heel duur, maar je zult het waarschijnlijk niet zo snel voor jezelf kopen. Iedereen zal hier blij mee zijn, want het zal altijd wel van pas komen.

4. Ga naar de boekenwinkel
In een boekenwinkel vind je een cadeau die bij iedereen past. Of dit nou een leuk boek is, een grappige scheurkalender of een mooi notitieboekje. Met zo’n cadeau maak je altijd wel iemand blij. En als je er écht niet uit kunt komen, kun je ook hier een cadeaukaart of een staatslot kopen natuurlijk. Dat laatste doet het vooral erg goed in een Sinterklaasspel, want stel je voor dat jij die hoofdprijs wint! ;-)

 bron: Pexels

5. Sokken
Klinkt misschien een beetje saai, maar dat is het absoluut niet. Stel je eens voor hoe lekker het is om nieuwe sokken te hebben. Maar zelf koop je dit waarschijnlijk niet vaak genoeg. Ga op zoek naar grappige sokken en ze zullen met liefde gedragen worden.

6. Flans zelf een cadeau in elkaar
Als je een beetje creatief bent, maak je gewoon zelf een cadeau. Wat dacht je van deze leuke sleutelhangers, een zelfgemaakte scrub met pepermuntgeur of zelfgemaakte kettinkjes. En waarschijnlijk zal iedereen vechten om jouw cadeau, daar heb je tenslotte de meeste moeite in gestopt.

 

bron: Pexels


Reacties


Er zijn nog geen reacties in deze discussie

Laat een reactie achter

De reactie kan niet leeg zijn
Ondersteunde BBCode: [b]vet[/b], [i]cursief[/i], [u]onderstreept[/u], [url=http://my-link.com]link[/url], [post]123[/post]
Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: