Als je tijdens de voorjaarsvakantie in Nederland blijft hoef je je allesbehalve te vervelen

Yes! De eerste vakantie van 2016 komt steeds dichterbij: de voorjaarsvakantie. Zo'n 1,4 miljoen Nederlanders gaan deze week op vakantie, maar de meerderheid blijft in ons vertrouwde Nederland. Ook geen probleem, want er is genoeg te doen.

Citytrip in eigen land

In de voorjaarsvakantie kun je gewoon gratis van je studenten-OV gebruik blijven maken, dus neem het ervan! Wil je toch liever naar het buitenland, dan is Antwerpen nog een goedkope optie, omdat je tot Roosendaal gratis reist en alleen vanaf daar tot Antwerpen betaalt.


Vakantie1: Tumblr/ berlinsbuntezuege

Netflixdag

Lekker een hele dag op de bank liggen en niets doen, want nu heb je eindelijk de tijd om alle series waar iedereen het over heeft te bingewatchen. Dit zijn aanraders:

  • House of Cards
  • Breaking Bad
  • Suites
  • Orange is the new Black
  • The Walking Dead
  • Narcos
  • Making a Murderer

Vakantie2: Tumblr/ rvacoffeestain

SnowWorld

Baal je enorm dat je dit jaar niet op wintersport gaat? Ga dan een dagje naar SnowWorld. Want waarom een dure wintersport boeken, als je de langste en steilste indoor piste van de wereld gewoon in Nederland af kan gaan?


Vakantie3: Tumblr/fykse

Schaatsbaan

De voorjaarsvakantie is de perfecte gelegenheid om nog één keertje de schaatsbaan te bezoeken. Hierna moet je hem helaas weer het hele jaar missen. 

Vakantie4: Tumblr/i-think-pictures

Prison Escape

Doe samen met je vrienden mee aan Prison Escape in Rotterdam. Dit is een spel waarbij je drie uur een gevangene bent in een echte gevangenis. Samen met je medegevangenen moet je proberen om uit de gevangenis te ontsnappen. Je kunt je inschrijven voor een ochtend, middag of avond editie.


Vakantie5: Tumblr/ juliakayrider
 

Vlooienmarkt

Ga koopjes scoren op de IJ-hallen in Amsterdam, de grootste vlooienmarkt van Europa. Met 450 kramen is dit een goede plek om de leukste koopjes in te slaan. De vlooienmarkt vindt op 27 en 28 februari plaats. 


Vakantie6: Tumblr/ mollthedoll

Indoor kermis

Zoek de in- en outdoor kermis in de Americahal in Apeldoorn op. Met de verschillende binnen- en buitenattracties ben je hier, ongeacht het weer, verzekerd van een leuk uitje. Elke woensdag en de laatste zondag zijn er Pieken Dagen, dan kun je extra korting krijgen. 


Vakantie7: Tumblr/ brokenveneer

 


Reacties


Er zijn nog geen reacties in deze discussie

Laat een reactie achter

De reactie kan niet leeg zijn
Ondersteunde BBCode: [b]vet[/b], [i]cursief[/i], [u]onderstreept[/u], [url=http://my-link.com]link[/url], [post]123[/post]Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: