6 geweldige last minute Sinterklaascadeaus

Sinterklaas is het al-ler-leukste volksfeest van Nederland. En niet alleen maar omdat je cadeaus of surprises krijgt, maar ook omdat… uh, nou ja dat is misschien wel het belangrijkste. Natuurlijk ben je ook gezellig met je familie en/of vrienden, maar toch hoop je aan het einde van de avond vooral iets tofs mee naar huis te nemen.

Maar in tegenstelling tot vroeger moet je nu zelf ook voor leuke cadeautjes zorgen. Dat stel je natuurlijk áltijd uit, en voordat je het weet is het alweer pakjesavond. Heb je snel nog wat topideeën nodig voor een leuk cadeau om te geven of te vragen? Hier staan ze op een rijtje:

 

#1 €0-10: Een maf thee ei

Thee heeft voor sommigen een beetje een suf imago, dus waarom niet opvrolijken met een leuk thee ei? Van robots tot onderzeeërs, en van zeekoeien tot t-shirts: je kan het zo gek nog niet bedenken. 

een maf thee ei

#2 €10-25: Een smoothie miniblender

Heb jij je goede voornemens al klaar liggen? Er staat er ongetwijfeld eentje bij over gezond eten, en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken met een miniblender voor je dagelijkse smoothie.

smoothie blender

#3 €25-40: Nerf gun

Wanneer iemand vervelend doet, dan ren je vanaf nu direct naar je kast om je nerf gun te pakken. Want zeg nou zelf: we kennen allemaal wel iemand die je het liefst in zijn of haar gezicht wil schieten met een schuimen kogel. 

nerf gun

#4 €40-60: Een jaarvoorraad chocolade

Het is onmogelijk om teleurgesteld te zijn met chocolade. Dus waarom niet alvast een jaarvoorraadje klaar hebben liggen? Perfect voor iedereen, behalve als je allergisch bent natuurlijk. 

chocolade

#5 €60-80: Power bank voor je telefoon

Wanneer je telefoon onderweg sterft, sterf je zelf het liefste mee. Maar daar hebben ze tegenwoordig oplossingen voor. Een power bank is een apparaatje die zo in je broekzak past, waarmee je je telefoon overal en altijd kan opladen. Een soort tweede accu dus. 

Mobile power bank

#6 €80+: Een dekbed met de foto’s van al je vrienden

Constant aan je vrienden herinnerd worden zegt niemand nee tegen. Zeker niet als ze je warm houden. 


Reacties


Er zijn nog geen reacties in deze discussie

Laat een reactie achter

De reactie kan niet leeg zijn
Ondersteunde BBCode: [b]vet[/b], [i]cursief[/i], [u]onderstreept[/u], [url=http://my-link.com]link[/url], [post]123[/post]Ook interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: